خربزه میوه ای محبوب است که به علت داشتن طعم مطبوع و چند نوع آنزیم محرک قوی دستگاه گوارشی بوده و به خاطر داشتن مواد سلولزی فرآیند دفع را آسان تر می سازد.تخم خربزه نیز دارای خواص دارویی فراونی می باشد مانند:
- منبع غنی از اسید های چرب ضروری
- تقویت سیستم ایمنی
- تنظیم چربی خون
- کمک به حفظ سلامت پوست . روشن کننده پوست
نحوه مصرف:
می توانید پودر تخم خربزه آسیاب شده را در پخت غذا، به صورت خالی و یاهمراه با یک لیوان آب جوش مصرف کنید.تخم خربزه طعم خوبی دارد و نیاز به شیرین کننده وطعم دهنده خاصی ندارد.