.:: مجله طب نما - طب سنتی و درمان لکنت زبان ::.
آزمون مزاج شناسی
آزمون شناخت پوست
فروشگاه طب نما
پیگیری سفارش

  • ورود

  • ثبت نام

  • 0 کالا

طب سنتی و درمان لکنت زبان

تعریف لکنت زبان : لکنت زبان نوعی اختلال درگفتاراست که مشکلاتی را در برقراری ارتباط با مخاطب ایجاد می نماید.  در واقع لکنت عبارت است از تکرار و کشیدن کلمات به صورت غیرارادی که فرد قصد بیان آنها را دارد که گاهی همراه با حرکاتی مانند لرزش فک. صورت ، پلک زدن و یا حتی کج شدن سر به چشم می خورد.

 دلائل ایجاد لکنت زبان در کودک و بزرگسال

لکنت زبان از شایعترین اختلالات تکلمی است که در سنین ۲ تا ۴ سال در کودکان و در سنین ۶ تا ۷ سال در نوجوانان بیشتر دیده می شود که در این سنین که همزمان با آغاز رفتن کودک به مدرسه و جدایی از پدر و مادر است که با بیشتر شدن استرس و اظطراب شروع مدارس بیشتر مستعد چنین اختلال تکلمی می شوند و گاهی در دوران بلوغ نیز افرادی که در سنین نوجوانی و کودکی دچار لکنت بوده اند مجدداً مبتلا می شوند. در بررسی های انجام شده مشخص شد که لکنت زبان در میان پسران بیشتر از دختران است. در واقع دلائل ایجاد لکنت در سنین کودکی بطور دقیق روشن نیست ولی آنچه مشخص است اینکه دلیل یکسانی برای همه وجود ندارد . بلکه همواره دلایل عاطفی ، انتقاد شدید از کودک در ابتدایی ترین روزهای یادگیری ، تکرار والدین و اطرافیان در زمانی که کودک کلمات را نادرست بیان می کند ، ابتلا به بیماریهای شدید عفونی، آسیبهای قبل از تولد، حین تولد و دوران کودکی، ترس از تنبیه و آینده ، ضربه های ناگهانی و همچنین فشارهای روانی از دلائل شروع لکنت بوده است.

 راه های درمان لکنت زبان

یکی از بهترین روشهای درمانی لکنت زبان گفتار درمانی است که با مراجعه به مراکز گفتار درمانی انجام می شود.

برقراری ارتباط صمیمانه : در ابتدا باید متذکر شوم که باید برخوردی صمیمانه با کودک و یا طرف مقابل خود داشته  باشید. اما نباید همراه با حس دلسوزی باشد زیرا با این کار باعث صدمه به اعتماد به نفس او می شوید.

 هیچگاه به جای او صحبت نکنید : تصمیم بگیرید هنگامی که همراه او به میهمانی ، خرید و برای هر فعالیت اجتماعی از منزل خارج می شوید شروع کننده صبحت او باشد گاهی حتی هنگام خرید به او بگویید تو باید خرید را انجام داده و به پای صندوق بروی با این کار باعث افزایش اعتماد به نفس ا و خواهید شد.هر روز تکنیک های صحبت کردن را به او بیاموزید.

 کتاب خوانی : اگر او یک کودک خردسال است برایش کتابهایی که حاوی تصاویر حیوانات باشد تهیه و برایش بخوانید و جایی که صحبت از حیوان مورد نظر در کتاب می شود از او بخواهید تا  ادای حیوان را به همراه صدای آن تقلید کنید با این کار او را به کتاب خواندن علاقه مند می کنید.

 قصه گویی : گاهی به صورت مرتب برای او قصه بگویید و گاهی از او بخواهید تا قصه ای از قصه هایی که برای او تعریف کرده اید را برای شما باز گوکند.

 پاسخگویی تلفن : در زمانی که آشنایی قصد تماس با شما را دارد ابتدا به او اجازه بدهید تا شروع کننده باشد و سعی در تشویق او داشته باشید .

هر روز به او امتیاز بدهید : هر روز به کودک خردسال خود در صورتی که کلمات را درست بیان می کند امتیاز داده و به او بگویید اگر فردا هم امتیاز بگیرد جایزه ای را دریافت خواهد کرد . نیاز به جوایز گرانقیمت نیست مهم توجه و سعی شماست که با این کار انگیزه را در وجود او بیشتر خواهید کرد که برای بهبودی هر روز تلاش کند.

مسخره نکنید : هرگز از نحوه بیان و صحبت او تقلید نکنید حتی زمانی که قصد کمک دارید.

مکث کردن : به او آموزش دهید تا شمرده و آرام صحبت کند و در زمان بیان کلماتی که در ادای آنها دچار لکنت می شود چند ثانیه مکث کرده و زمانی که هیجان را پشت سر گذاشت به بیان کلمات ادامه دهد.

 مرتب کردن جملات در ذهن : به او آموزش دهید تا با مرتب کردن کلمات و آماده سازی جملات هیجان خود را در بیان  آنها کنترل کند . هر روز زمانی را صرف گوش دادن به بیان مسائلی که در طول روز داشته کنید و با حوصله به تمام حرفهایش گوش کنید.

 تکنیک آینه : او را تشویق کنید تا در مقابل آینه سعی در تمرین بیان کلمات و حروفی که با بیان آنها دچار مشکل می شود داشته باشد و به او بگویید تا هر روز به در قبال موفقیتی که کسب کرده نمره بدهد.

 مشارکت در گفتگوهای خانوادگی: هنگام گفتگوهای صمیمانه خانوادگی از او  بخواهید تا در جمع با بیان عقاید و  احساسات خود سهیم باشد. این عمل باعث بالا رفتن حس اعتماد به نفس به دلیل اهمیتی که برای او قائل می شوید خواهد شد.

 روش های درمان لکنت زبان در طب سنتی

 نسخه (۱) : مواد لازم – عاقرقر ها ۲۵ گرم ، نبات ۱۰۰ گرم

نبات و عاقرقرها را با هم ساییده و هر روز یک قاشق چایخوری همراه با مقداری آب گرم میل کنید.

 نسخه (۲): مواد لازم – دانه برگ زبان کنجشک ۲۵ گرم مقداری نیم کوب کرده و به همراه کمی نبات و ۱ لیوان آب به مدت یک ساعت دم کرده و هر وعده یک قاشق چایخوری میل نمایید

 نسخه (۳): این نسخه یکی از بهترین روش های درمانی لکنت است که تا کنون در طب سنتی معرفی شده همزمان با روش هایی که بالا معرفی شد از نسخه ها بهره ببرید.

مواد لازم : عاقرقرها  ۱۰ گرم ، تخم خرفه ۱۰ گرم ، زبان گنجشک ۵ گرم ، مویز سیاه بدون هسته  ۷۵ گرم

تمام مواد را به جز مویز ساییده و بعد از ساییدن به همراه مویز بکوبید تا خمیری بدست آمده ورز دهید تا به قطر یک لوله خودکار شده و به اندازه قرص های کوچک خرد کرده و روزانه یک عدد از این قرص ها را میل نمایید

 نکته ی مهم : قرصهای بدست آمده را در جایی خشک و خنک نگهداری کنید


طب نما نزدیک به 10 سال است که در ضمینه تولید و عرضه محصولات عطـاری(فرآورده و غیر فرآورده) فعالیت نموده و  مجموعه ای از بهترین ،موثرترین و سالم ترین کالاها را در اختیار شما عزیزان قرار داده است ، با توجه به حذف واسطه قیمت ها بسیار مناسب و منصفانه بوده وهمچنین امکان گـارانـتـی مرجوعی از کالا خود گواه کیفیت محصولات میباشد.تمامی محصولات دارای اسـتاندارد و سـیـب سـلـامـت ، کد غـذا و دارو و تاریخ تولید و انقضا می باشد. ارسال سفارشات در طـب نما از طـریق پست، باربری و  پیک و با بسته بندی محفوظ و مطمئن صورت میپذیرد .در حال حاضر بسیاری از فروشندگان نیز محصولات مورد نیاز خود را از طب نما تهیه مینمایند.


زندگی سلامت محور با محصولات گـیاهی 

 

خبرنامه

logo-samandehi

دفتر مرکزی : 03142629718


سفارشات تلفنی : 09303030352


© حقوق کپی برداری برای طب نما محفوظ می باشد . طراحی و برنامه نویسی توسط طراحی و توسعه وب سایت صبا