.:: مجله طب نما - طرز تهیه شربت انجیر ::.
فروشگاه طب نما
پیگیری سفارش
طب نما - محصولات گیاهی ارگانیک طب پوست مو زیبایی کامبوجا لاغری چاقی جوش اکنه روغن سلامتی

  • ورود

  • ثبت نام

  • 0 کالا
  منوی بخش ها

طرز تهیه شربت انجیر

خداوند رحمان در قرآن “انجیر” این میوه بهشتی را مورد توجه قرار داده که این خود گویای ارزش غذایی و درمانی بالای آن است، در صورتی که شما هم یکی از علاقمندان پرو پا قرص انجیر هستید، شاید برای بهره بردن از عطر و طعم و یا خواص درمانی این میوه بهشتی از آن استفاده می کنید و دوست دارید تا در تمام زوایای زندگی خود و به همراه خانواده و دوستان از آن لذت بیشتری ببرید در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه شربت انجیر که یکی از قدیمی ترین شربت ها بوده که مورد توجه بسیاری از اطبای سنتی قدیم به لحاظ خواص درمانی بسیار قرار داشته آشنا کنیم تا هم از آن بهره کافی در جهت استفاده از خواص درمانی بیشمار آن برده باشید و هم لذت کافی از عطر و طعم این شربت گوارا. امید است مطلب مورد نظر مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد و ما را هم از دعای خیر خود بی نصیب نگذارید.

خواص درمانی

  • مفید در درمان یبوست اطفال
  • مناسب در تسکین درد گلو و سرفه
  • مفید در درمان یبوست شدید
  • سرشار از انرژی و جلوگیری از ضعف عضلات
  • درمان کم خونی و ضعف جسمانی
  • مناسب برای افراد دارای کلسترول بالا و اسید اوریک بالا
  • مفید در رفع تشنگی و عطش زیاد
  • مفید در پیشگیری از سرطان روده
  • درمان نفخ و باد معده
  • مفید در مقابله با افسردگی و بیماری های عصبی
  • مفید برای افراد لاغر و کم اشتها
  • تقویت قوای جنسی

مواد لازم

  • انجیر خشک     ۵۰۰ گرم
  • شکر              ۷۵۰ گرم
  • آب                 ۱/۵ لیتر
  • گلاب              یک قاشق غذاخوری
  • جوهر لیمو       یک قاشق چایخوری

طرز تهیه شربت انجیر

دستورالعمل حاضر یکی از سریعترین و اقتصادی ترین روش ها برای تهیه شربت انجیر بوده که به سادگی این امر برای هر فردی که علاقمند به تهیه این ماده شفابخش است را در کوتاه ترین زمان ممکن امکانپذیر می کند. ابتدا انجیر را پس از بررسی، پاکسازی و جدا کردن دم در آب به مدت ۲ ساعت خیس کرده و سپس با استفاده از مخلوط کن آنها را کاملاً به صورت یکدست خرد و نرم کنید. مخلوط را داخل قابلمه فلزی ریخته روی حرارت ملایم قرار داده و شکر را اضافه کنید، پس از گذشت زمانی از جوش آمدن مخلوط کف بر روی سطح مخلوط جمع می شود که باید آنها را از مخلوط جدا کرده و به خارج از قابلمه منتقل کنید که این امر باعث جلوگیری از سر ریز و همچنین تغییر طعم می شود. پس از اینکه مخلوط کاملاً قوام آورد گلاب و جوهر لیمو را اضافه کرده و با استفاده از یک صافی که سوراخ های ریز داشته باشد مخلوط بدست آمده را صاف و پس از آنکه خنک شد به بطری های مورد نظر منتقل و در جایی دور از نور مستقیم و خنک نگهداری می کنیم.

روش مصرف

می توان روزانه  یک تا سه نوبت ، هر نوبت یک قاشق غذاخوری به همراه یک لیوان آب سرد میل نمود.

نکات مهم

  • برای افراد دیابتی به دلیل وجود قند فراوان مناسب نبوده و این افراد در صورت تمایل با داشتن برنامه تغذیه ای مناسب و کنترل صحیح قند خون خود می توانند استفاده کنند.
  • افرادی که مبتلا به  سندروم روده تحریک پذیرهستند باید از مصرف این شربت خودداری کنند.
  • به یاد داشته باشید که مصرف هیچکونه مایعات قبل و بلافاصله بعد از غذا توصیه نمی شود.
منوها
خبرنامه

logo-samandehi

شماره ​تماس  :

دفتر مرکزی
هر 24 ساعت 7 روز هفته

03142629718


سفارشات تلفنی:

09303030352


ارتباط با کارشناس طب نما

   


طب نما نزدیک به 10 سال است که در ضمینه تولید و عرضه محصولات عطـاری(فرآورده و غیر فرآورده) فعالیت نموده و  مجموعه ای از بهترین ،موثرترین و سالم ترین کالاها را در اختیار شما عزیزان قرار داده است ، با توجه به حذف واسطه قیمت ها بسیار مناسب و منصفانه بوده وهمچنین امکان گـارانـتـی مرجوعی از کالا خود گواه کیفیت محصولات میباشد.تمامی محصولات دارای اسـتاندارد و سـیـب سـلـامـت ، کد غـذا و دارو و تاریخ تولید و انقضا می باشد. ارسال سفارشات در طـب نما از طـریق پست، باربری و  پیک و با بسته بندی محفوظ و مطمئن صورت میپذیرد .در حال حاضر بسیاری از فروشندگان نیز محصولات مورد نیاز خود را از طب نما تهیه مینمایند.



ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید ...

    


© حقوق کپی برداری برای طب نما محفوظ می باشد . طراحی و برنامه نویسی توسط طراحی و توسعه وب سایت صبا