.:: مجله طب نما - کاچی سنتی کرمان ::.
فروشگاه طب نما
پیگیری سفارش
طب نما - محصولات گیاهی ارگانیک طب پوست مو زیبایی کامبوجا لاغری چاقی جوش اکنه روغن سلامتی

  • ورود

  • ثبت نام

  • 0 کالا
  منوی بخش ها

کاچی سنتی کرمان

کاچی یک دسر ایرانی که یکی از سنتهای دیرینه مردم دیار کریمان با قدمت چند صد ساله که در گذشته نقش مهمی در سلامتی و تقویت جسم و روح خود و خانواده خود معجونی را تهیه می کردند که نه تنها مقوی ، انرژی زا خصوصاً برای رفع کم خونی ، نیروی از دست رفته و بسیاری از ناتوانی های بدن استفاده می کردند . با نقل قول دستور تهیه و مصرف این معجون معجزه آسا این گونه سنتها نسل به نسل سینه به سینه انتقال یافته تا هم نسل امروز از این سنتهای قدیمی بهرمند شده باشند و هم به دست فراموشی سپرده نشده باشد .

یادشان گرامی و روحشان شاد .

خواص درمانی

  • تقویت عمومی بدن
  • درمان کم خونی(خونساز)
  • تقویت قوای جنسی
  • بعد از زایمان
  • مفید برای بعد از دوران نقاهت
  • بعد از پریود های شدید خصوصا وقتی دختران جوان به سن بلوغ میرسند و تازه پریود میشوند
  • مفید برای شب زفاف
  • کمبود اسپرم
  • بی میلی مردان وکمی شهوت

مواد لازم

  • مغز گردو  ۵۰ گرم نیم کوب شده
  • مغز بادام  ۵۰ گرم نیم کوب شده
  • مغز پسته ۵۰ گرم نیم کوب شده
  • مغز فندق ۲۵ گرم نیم کوب شده
  • آرد جوانه گندم یا آرد برنج ۲ لیوان
  • نبات آسیاب شده ۲ لیوان
  • روغن حیوانی(گاو یا گوسفند) ۲۰۰ گرم
  • گاوزبان ۵۰ گرم
  • آب ۴ لیوان
  • گلاب نصف فنجان
  • زعفران ساییده شده یک قاشق چایخوری

طرز تهیه

نبات کوبیده شده را با ۴ لیوان آب روی حرارت می گذاریم بجوشد. سپس آن را صاف کرده، زعفران را حل کرده و گلاب را به آن اضافه می کنیم و آن را کنار می گذاریم.

گاوزبان را به همراه آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه دم کرده و کنار می گذاریم .

روغن حیوانی را در یک قابلمه ریخته ، پس از ذوب شدن روغن آرد را کم کم اضافه می کنیم. بعد با قاشق چوبی آن را مرتب به هم می زنیم. شعله را ملایم کرده و به هم زدن آن ادامه می دهیم تا رنگ آرد طلایی شود ( برای تهیه کاچی نیاز به سرخ کردن آرد نمی باشد). در این مرحله نصف قاشق چایخوری نمک اضافه کرده و قابلمه را از روی حرارت برمی داریم و گاوزبان دم شده و شربت آماده شده از نبات را کم کم به آن اضافه می کنیم و مرتب به هم می زنیم تا مایع صاف و یک دست شود. گردو، بادام ، پسته ، فندق را هم اضافه می کنیم و ظرف را مجدداً روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کاچی جا بیفتد و می گذاریم کاچی به روغن بیفتد. در این مرحله کاچی آماده است . امید است مورد توجه شما عزیزان قرار گرفته باشد .
 

منوها
خبرنامه

logo-samandehi

شماره ​تماس  :

دفتر مرکزی
هر 24 ساعت 7 روز هفته

03142629718


سفارشات تلفنی:

09303030352


ارتباط با کارشناس طب نما

   


طب نما نزدیک به 10 سال است که در ضمینه تولید و عرضه محصولات عطـاری(فرآورده و غیر فرآورده) فعالیت نموده و  مجموعه ای از بهترین ،موثرترین و سالم ترین کالاها را در اختیار شما عزیزان قرار داده است ، با توجه به حذف واسطه قیمت ها بسیار مناسب و منصفانه بوده وهمچنین امکان گـارانـتـی مرجوعی از کالا خود گواه کیفیت محصولات میباشد.تمامی محصولات دارای اسـتاندارد و سـیـب سـلـامـت ، کد غـذا و دارو و تاریخ تولید و انقضا می باشد. ارسال سفارشات در طـب نما از طـریق پست، باربری و  پیک و با بسته بندی محفوظ و مطمئن صورت میپذیرد .در حال حاضر بسیاری از فروشندگان نیز محصولات مورد نیاز خود را از طب نما تهیه مینمایند.



ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید ...

    


© حقوق کپی برداری برای طب نما محفوظ می باشد . طراحی و برنامه نویسی توسط طراحی و توسعه وب سایت صبا