برای تهیه بلغور گندم گندمی را که پخته شده پس از خشک شدن با آسیاب خرد کرده و در مواد غذایی مورد استفاده قرار می دهند.بلغور گندم دارای فواید زیادی برای سلامتی بوده و در بهبود هضم،تحریک رشد و نمو،تحریک گردش خون،محافظت از سیستم ایمنی بدن و در جلوگیری از بیماری های مزمن بسیار موثر می باشد.بلغور گندم سرشار از فیبر بوده که هضم غذا را بهبود می دهد و باعث می شود احساس سیری به شما دست دهد.
خواص بلغور گندم:
- تقویت سیستم ایمنی بدن
- حاوی فیبر زیاد و کاهش احساس گرسنگی
- سرعت بخشیدن به رشد و نمو بدن
- بهبود هضم غذا
- افزایش گردش خون
نحوه مصرف:
از بلغور گندم می توانید به عنوان یک غلات کامل برای تهیه غذا استفاده کنید.
موارد منع مصرف:
افرادی که به گندم و گلوتن حساسیت دارند نباید بلغور گندم مصرف کنند.ابتدا مقدار کمی از آن را مصرف کنید تا متوجه شوید بدن شما چگونه واکنش نشان می دهد.